ECS & Kwaliteit

ECS is Geregistreerd bij CRKBO.

Het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs bestaat uit een Register Instellingen en een Register Docenten. In het Register Instellingen staan onderwijsinstellingen ingeschreven die voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs. In het Register Docenten staan zelfstandig werkende docenten ingeschreven die voldoen aan de Kwaliteitscode voor Docenten.

ECS is als onderwijsinstituut geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs. Dit betekent dat onze activiteiten en ECS als organisatie voldoen aan de kwaliteitscriteria die de Nederlandse overheid aan onderwijsinstellingen stelt. Vanwege deze registratie is het voor ECS mogelijk geen BTW in rekening te brengen bij onze opdrachtgevers.

ECS is Geregistreerd bij SKJ.

Beroepsregistratie geeft een krachtige impuls aan het niveau van vakbekwaamheid van professionals en het verhogen van de professionele autonomie. Het draagt bij aan betere zorg voor cliënten in de jeugdhulp en jeugdbescherming.

Missie SKJ

De Stichting Kwaliteitsregister Jeugd is in maart 2013 opgericht door het Nederlandse Instituut van Psychologen (NIP), de Nederlandse Vereniging van pedagogen en Onderwijskundigen (NVO) en de Beroepsvereniging van Professionals in Sociaal Werk (BPSW) (toen nog onder de naam Nederlandse Vereniging van Maatschappelijk Werkers (NVMW)). De Stichting Kwaliteitsregister Jeugd heeft als doel de kwaliteit van de beroepsuitoefening in de jeugdhulp, alsmede de handhaving van die kwaliteit, te waarborgen.

Heeft u nog vragen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden?
Stuur ons gerust een whatsapp bericht, bel ons of vul onderstaand formulier in.

Bayram van ECS Trainingen heeft met een professionele houding en goede uitrusting een informatieve en interactieve training gegeven. In de training was er ruimte voor vragen en discussie en is er goed ingespeeld op de behoefte van de groep.

Al met al is het een zeer geslaagde training geweest. Met serieuze facetten maar ook luchtige onderbrekingen en interactieve opdrachten. Het was boeiend en leerzaam om deel uit te mogen maken van deze training.

Chris Beekers

2getthere

Wij Werken Samen met

Hier onder ziet u een aantal van onze partners waar we mee samen werken. Klik op een logo voor meer informatie.

Loopt u in uw organisatie tegen interculturele vraagstukken aan? Neem dan gerust contact op!

Loopt u in uw organisatie tegen interculturele vraagstukken aan?
Neem dan gerust contact op!